Kurduğun VPs nin çalışmadığını sende biliyorsun ve bu yüzden Vps yi iptal ettik + parayı geri istemedik whmcs lisansı almıştık senden 75 ytl yi yollama 3 ay daha lisans verirsin bize dedik tamam dedin Beha. Üstüne bi vps müşterisi için ortağım sana 50 ytl para yollamış ertesi gün yok olmuşsun ortalıktan. Telefonları açmıyorsun Ulaşamıyoruz sana. Sen bizi arayıp durumu izah etmek yerine kaçmayı tercih edersen bu tür konularla karşılaşırsın. Allah kimseyi bu gibi durumlara düşürmesin ama bu davranışın seni daha fazla haksız duruma düşürüyor. Eğer kurduğun vps çalışsaydı ve şuan benim vps yedeklerim silinmiş olsaydı ben sanalı bırakmış olurdum. Windows vps de benim toplasan 3 sitem var gerisi hep reseller sahiplerinin. Toplamda 100 den fazla site var ve o reseller sahipleri hep firmalarla çalışıyor. Hatta içlerinde öğretim görevlisi bile var. Herneyse iyi ki bozuk çıkmış verdiğin vps.
Teklan Tarafından Sunucularının Kapatılması beni ilgilendirmez çünkü ben müşterime bunu anlatamam. Vps hizmeti aldığımız kişinin çalıştığı datacenter sunucularını kapatmış adamda ortalıkta yok parayı aldı gitti ulaşamıyoruz dersem buraya gelip konu açarlar bucahosting böyle böyle diyor dolandırıldım der.
Tamam o 125 ytl sende kalsın ama bize 5 aylık whmcs lisansı sağla bi şekilde bu konuda burda kapansın.
Sende madem hosting-reseller satıyorsun? Vps'de satış yapacak kadar düştün mü? Buda kalitesizliği gösterir.
Al bi dedicated,kurtul...