D_A_X adlı üyeden alıntı:
şimdi ben mynete banner reklam versem bu banneride iframe ile yayınlatsam bu bannerin tekili 1 milyon olsa.
benim hitim 1 milyonmu olacak? (tabi istatistik kodunu oraya koyarsam sayaç böyle diyecek)
bence reklam vereni yanıltmaya yönelik bir hareket bu. o banneri gören adamı siteye girmiş gibi göstermek.
ben şimdi sana reklam versem benim reklamımı 160 bin kişi görmeyecek.
o banner sayfasının hitini çıkardığında sitenin hiti kaç bilemiyorum ama bence reklam alırken gerçek hiti açıklamalısın
Sevgili dostum sanırım olayı anlayamıyorsun. Sen bana parayla reklam verdiğin zaman reklamın reklam1.php de yayınlanıyor. Yani sayacın olduğu yerde yani sen bana reklam vermişsen onu extreme istatistiği kaçsa (sen 160.000 diyorsun) o kadar kişide görünecek. Dah ayrıntılı bir açıklama sen bana reklam verdiğinde reklamın hem programda hem kendi sitemde hemde kodumu ekleyen sitelrde görünüyor. Allah aşkına anlayamıyorsan neyi anlamadığını özelde yaz anlatayım ama saçmalamanın anlamı yok.
Yani o sayaç reklamın gösterimini sayıyor. Lütfen bilmediğiniz konularda cahilce yorumlar ve benzetmeler yapmayın. Eğer isteğiniz internet teknolojileri hakkında ders almaksa özleden sorun size ders vereyim. Ama bu mesaj ticari amaçlı ve sizin saçma sapan yorumlarınız reklam verenin kafasını karıştırıyor.
Herhangi bir sitede reklam sistemim hakkında böyle saçma yorumlar gelse anlaya bilirim ama burası web master formu. Burda webmasterler var. Sizin gibi programlama yada internet teknolojileri hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar bişeyler öğrenmek için gelmiş olabilir ama lütfen öğrenmek istediğinizi bana sorun. Hem kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz hemde sistemi bilmeyen anlayamayan insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Reklam verene sistem detaylı olarak anlatılıyor ve belirlediği yüzdelik dilim kendisine sunuluyor. Tekrar ediyorun verilen reklam reklam vernin isteğine göre programda kendi sitemizde ve kodumuzu ekleyn tüm sitelerde yine kendi belirlediği yüzdelik oranlarda görünüyor.
Rica ediyorum cahilce yorumlar yapmadan önce varsa çevrenizdeki bilgili arkadaşlarınıza sorun sistemi anlatsınlar size.