RVAktarım bölümünden aktarım limiti yok 0.01 gibi bir tutarda aktarılabiliyor ama minumum 1 YTL aktarılmasını tavsiye ederim. Sebebi en düşük 1 ytl ile reklam verebiliyorsunuz. Daha düşük bir aktarımda reklam için kullanamazsınız.
Açıkcası bu alandan daha önceleri açılan 2 gönder 1 hit al gibi siteler vardı. O şekilde kullanmak isteyenler için ayarlamıştım. 100 Tıklama gönderip 68 tıklama geri alabilirsiniz hemde garanti

ama nedense kimsenin dikkatini çekmiyor heralde.
Kurallar bölümlerinide en kısa zamanda ayarlayacağım. Çünkü RVAktarım bölümünden reklam veren bazı kişiler
"Çıtır Kızlar" vb. kelimeler kullanıyorlar çoğu kelime engelli ama hepsini engelleyemiyorum. Bu şekilde kullanımlar olunca reklamı yayınddan kaldırıp reklam bütcesini iade ediyorum ama gene ekliyorlar bununlada başa çıkabilmek için yukarıdaki gibi site sahiplerini rahatsız edici reklam verenlerin reklam ücretleri geri ödenmemek kaydıyla silinecektir. İyi niyetle yapılan birşeyi kötüye kullanmanın anlamı yok sonuçta. ****** vb. reklam yayınlamıyoruz.
Birde bu ay cron jobs hatası oluşmuş aylık kazançlar bu ayın 4 ü dahil olmak üzere hesaplandı. Bu ayın ödemeleri yazıldığı tarihte yapılacaktır.
Ayrıca farklı reklam kampanyaları başlatılabilmesi için bir bölümde tamamlandı. Uzun süreli reklam verecek kişilere özel reklam kodları verilecek ve isteyenler bu kodları alarak kullanabilecekler. Özel reklam kampanyası düzenlemek isteyenler iletişime geçebilirler.
Popup sistemini devreye soktuk 1000 popup 1.2 YTL ilk etapta basit bir sayfaya yönlendirme yapılıyor bu sayfa yerine tahmini perşembe günü yeni yaptığımız siteler kullanılacak.
Başka bir yenilikte artık kod eklerken banner reklamlara öncelik tanıyabiliyorsunuz. Yani banner seçilirse o alana göre bir banner yayındaysa banner gösterilecek eğer banner reklam yoksa text reklam gösterimi yapılacak.
En kısa zamanda siteler için "Bu sitede reklam ver" ve reklam filtreleme seçenekleri devreye alınacak.
Kolay Gelsin
İyi Çalışmalar