Merhabalar arkadaşlar. Bu arkadaştan 2 adet vps alıcaktık ve ücretini ödedik. Kendisi Teklan DC de çalışıyor ordaki web görüntülerindende kanıtladı bunu Adı Beha hatta
beha@teklan.com.tr diye msn adresi var. Biz Bu arkadaşa 125 ytl ödeme yaptık 1 Hafta önce. Vps lerimiz açılmadı + Hosting işini bırakmış arkadaş. Sözde tr de en iyi o biliyormuş bu işi öyle diyordu bize. Sitesine girin bakın ne yazıyor.
ÖNEMLİ DUYURU
Alıntı
14 Ağustos 2007 de açmış olduğuım SunucuTek Sunucu Barındırma ve Hositng Hizmetleri sizlerinde güveniyle hızlı büyüdü. Kalite ve güvenirliliği ilke edinen SunucuTek sizlerden ayrılıyor.
Teklan İnternet ve Erişim Hizmetlerinden ayrıldığımdan dolayı 04 Ocak 2008 günü sunucularım kapanmıştır. 6 sunucumun arasında bulunan Linux ve Windows web hosting sunucularındaki datalar bozulduğu için sitelerin çoğu bozuldu.
Özür dileyerek söylemek istiyorum ki bu yaşanan olaylardan çok canım yandı çok üzüntü ve sıkıntı yaşadım ödeme durumu yetmediği içinde müşterilere ödeme çıkamadım ve dataları bozuldu.
Artık Hosting yaşamından ayrılıyorum.
sizlerden bu yaşananlardan dolayı ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM inşallah beni anlarsınız. Hakkınızı Helal Edin.
Ben müşterimden aldığım 125 ytl yi nasıl helal edeyim bu arkadaşa. Müşterim 125 ytl yatırdı ben bunlara yatırdım ve Müşterim her zaman haklıdır benim dolandırılmam onu irdelemez benim cebimden 125 ytl çıkıcak boş yere. Tamam koymaz 125 ytl ama ayıptır. Bu kişi tarafından canı yananlar varsa eğer lütfen buraya yazın o şahısa ulaşmamız gerekiyor telefonlara cevap vermiyor. Koskoca Teklan da Bi *********** Çalışıyor. Teklan ın bu işle ilgisi yok diyenler olucaktır ama teklan ı referans olarak kullandı bu şahıs ve bizde güvendik. Dahada bişey demicem şimdi çok kızgınım. Mesajın Sonu...