ulkunet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500 e sen kayıt ol gel buraya yaz. Sana muhasebeci sadece kendi işlemlerinde oluşacak masrafları yazar.
Muhasebecin senden ıvır zıvırlar için defterdi şuyudu buydu derken 500 ü alacak zaten.

Eğer şirket kuracaksan 2.3 3.000 YTL ye kadar masrafın çıkar.

200 YTL Bağkur ödeyeceksin. Bagkur ödeme SSK öde. Sonuçta bu parayı ödeyeceksin.
150 YTL yada üstüde olabilr hatırlamıyorum sicil tastik için ödeyeceksin
150 YTL Oda kayıt ücreti. Şirketlerde varmı bilmiyorum ama şahıs kuruyorsan mutlak mesleğine uygun bir odaya kayıt olacaksın.
*** YTL Belediye ruhsatı
100 YTL civarı notere ödeyeceksin ıvır zıvır evraklar için
Fatura bastıracaksın bilmem kaç para ona ödersin.

Yok SSK devamet yok gir çık kapat. İşyeri açtı isen ister bagkur ister SSK aylık sigorta paranı ödeyeceksin....

Serqan Temmuza kaç ay var. Millet temmuzumu bekleyecek hepsi birleşsin diye. Şu anki durumu yazın. GElecek zamanları değil.
hocam 3000 ytl mi ne yaptın? o fiyata ben süper ofis düzerim işlemlerin dışında ayrıca 500 ytl olacak demiyorum 500 de olur 750 de. sen bilg. teknik servis felan açsan yani perakende de olsa hadi diyeceğim içinde yazarkasası felan var 3000 ytl tutmuştur.

inşallah nasip olursa bir gün kurmak burda paylaşırım tuttuğu fiyatı.