Merhaba,
Konuyu biraz açmak gerektiğini fark ettim yazdıklarınızı okuyunca.
Bu konularda tam bilgim yok ve burayada yeni üye oldum sayılır. Aradığım kişi şunları yapacak.
Öncelikle şu kadar post girilecek diye bir şey yok. ne kadar yapabilirseniz. Bu da sağlıklı ve faydalı olabilecek şekilde olacak.
1-Sitemizi, link sitelerine girişini yapacak ve girişlerin yapıldığı linkler bana atılacak. Ne kadar giriş yapılırsa, o oranda ücret ödenecek.
2-Reklam alan sağlık ve özellikle psikoloji sitelerinin web adresleri toplanacak. Örneğin; bir diş doktorunun sitesine gidip başka bir diş doktorunun reklamı nasıl yapılmaz ise. sizlerde sadece reklam verilebilecek siteleri tarayacaksınız. (Ayrıntılı konuşulacak bu kısım ayrıca.)
3-Sitemizin açılış haberini, ilgili sitelerde, bloglar da, forumlarda paylşacak ve duyuracak.
4-Sağlık ile ilgili iki video editlnecek. yabancı bir video türkçe alt yazılı şekilde çevrilerek. Youtube de yayınlanacak. Video kısmını biz ayarlayacağız. sadece alt yazı yapma ve editleme olacak. Bunu yapamayanlar olursa sorun değil. Çok ta önemli bir madde değil. fakat yapılabilirse iyi olur.
5-Belirlediğimiz yahoo gruplarına üye olucak. Orada sitemizin tanıtımı yapılacak.
iki aylık bir çalışma şekli düşünüyorum. web bilgisi iyi olan birini arıyorum. merak ettiğiniz başka konular varsa. pm atıp bilgi alabilirsiniz.
teşekkürler.
evet çok daha güzel olmuş şimdi teşekkürler
Hayırlı işler saygılar...