Merhaba arkadaşlar Vatani görevimi Şırnak denen yerde tamamladım ve çok şükür sağa salim sivil hayatıma başladım. Askere gitmeden önce üç beş bişeyler biliyoken askerliğinde etkisiyle iyice unutkan ve kalın kafalı oldum

.
Seo hakkında vede aynı zamanda hosting hizmetleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan eğitim almak istiyorum. Hosting konusunda en azından şimdi olmasada ilerleyen zaman içerisinde hosting işine girmeyi düşünüyorum. Seo ise bana bi artı katmış olcak. (İki konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar tercihim ancak hosting konusunda kabaca örnk:Kendi sitelerimle uğraşacak kadar bilgi edinebilsemde yeterli olacaktır.)
*İstanbul'un heryerine gelebilirim(İlk etapta Anadolu yakası tercihim).
*Pendikte oturuyorum. uygun olursa evimde açık.
*Max. 1 ay sürmesini düşünüyorum. Günlük 2 saat yada hafta sonu hiç fark etmez 1 hafta yeterli denirse 1 haftada her türlü çalışma saati bana uyar. Yeterki öğrenebiliyim.
*Ücret konusunda çok uçuk rakamlar beklemeyin askerden döneniniz varsa asker dönüşü piskolojisini iyi bilirler

)
*Detayları pm ile görüşürsek memnun olurum.Tüm Pm leri cevaplıyacağım.
(Eleştiri yapmak isteyen arkadaşlarında yine özelden yapmaları ricam olsun

...)
host yönetimi konusunda msn üzerinden eğitim verebilirim.
günlük 2 saat eğitim ile 1 aydan kısa sürede tam anlamıyla işi öğreneceğine teminat ediyorum.
her saat için 12.5 YTL talep ediyorum.
ilk 3 dersi verdikten sonra ödemelerini yaparsın.
Tercih sizin