Site pek hoþ olmuþ belli daha yarým eklenecek bazý þeyler dha var ama þu an agýr bir dil problemi var sanýrým.Türkçe karakterler çalýþmýyor ilk olarak onlara bakýlmalý.
Teþekkür ederim yorumunuz için. Türkçe karakter sorunu türkçe modüllerle deðiþtirince düzelecek.
Ben þuna karar veremiyorum.. Herþeyi flash ile yapmak mümkün. php nuke ile yapmak da mümkün.. Böyle ortaya karýþýk gibi bir durum oldu.. Bu durum garip olur mu diye düþünüyorum.
Örneðin müzik kitabý. Elimde þarký sözleri var. Þarkýlarýn midileri var. Notalarý var. TRT çocuk korosu tarafýndan söyleniþi var.
Flash ile kitap yapsam, sözleri okur, müziði dinler, karaoke olarak beraber söyler ve isterse notalarý alýr. Ama ziyaretçi hiçbirþey ekleyemez. Yani ben flash ile yapamam onu.. Anca ben eklerim tek tek..
nuke ile, parça parça bütün haline getiriyorum. Bir modülde topluyorum. okuyor, dinliyor, söylüyor.. Ziyaretçi hem puan veriyor, hem yorum ekliyor hem isterse ekleme yapýyor..
ilkokul öðrencileri için olduðundan basit ama kullanýþlý olsun diyorum..
flash ile yapmak.. flash ille nuke yi beraber kullanmak.. ikisi arasýnda kararsýzým açýkçasý. Bu nedenle tam düzeltmiyorum þu an..