Şahsen iletişime bu kadar önem verdiğine göre guzel ve guvenilir bir firma diye düşünüyordum.

Daha işin başındaymışsın. Ben kurumsal firma veya kurumsallaşmaya aday bir firma forumlarda reklam yapmaz veya resmi yazı yazmaz firma ismini kullanmaz diye düşünüyorum.Tabii bu şahsi görüşüm. Şahsen ben hiç yapmadım ama ben 4 ay içersinde
20 ye yakın site tasarladım
40 dan fazla hosting müşterim
15 adet domain müşterim
2 adet reseller müşterim var...
ama bunların hiç biri forum müşterisi değil benim sana tavsiyem forum değil gerçek hayata bak

muşterilerle görüşmen iyi ve güven verici ise devamlı referans muşterisi iste.... inanki müşterin gelir ben şuan tasarımı bıraktım ama inan haftada 2 - 3 tasarım müşterisi geliyor. (tasarımı bırakma nedenim buyuk bir projeye başlamış olmam ) inşallah seni kırmamışımdır. Ama sende bizim gibi çok eleştiri alacaksın. sabırlı ve herşeye karşılık vermemeye çalış
Yucelhost adlı üyeden alıntı:
Kardeşim gibi laflardan hiç hoşlanmam. Eğer size öyle hitap etmiyorsak siz de etmeyiniz karşılıklı olarak
Tophaneci şöförler gibi..
Bu yazdıklarınızın hiç biri uygun değildir bizler için. Söylenecek hiçbir sözümüz yok bunlar için.
Forumda bundan sonra dediğimiz gibi başka host firmaları hakkında 1 yorum bile yapılmayacaktır.