CeSuR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
walla arkadaşlar çok fazla var böle yabancı gösterime ödeyen siteler ama hangileri ödeme yapıo nereden bilicez ?
sadece ödeme aldıklarınızı ve denediklerinizi ayrı olarak yazsaydınız daha iyi olurdu bence
ben kullandıklarımı ve ödeme aldıklarımı yazayım..
her ne kadar biçok kişi virüs yayıyo vs. desede ben bugüne kadar bi problem yaşamadım ve düzenli olarak sorunsuz ödeme alıyorum..
pay-ads.com
Sadece amerika hitine 1000 gösterime 3.5$ veriyor diğer ülkelerin çoğunu ya hiç saymıyor yada çok çok az sayıyor..
kodları sayfana frame olarak yerleştiriosun popup, yönlendirme, frame içi frame vs. açılmıyor.
ödemeler minimum ödeme limitine ulaştığınızda otomatik olarak her ayın 5-10-15-20-25-30. günlerinde yapılıyor.
E-gold ve paypal ile ödeme yapıyor.
e-gold için minimum ödeme limiti : 0.01$
paypal için minimum ödeme limiti : 0.50$
Ayrıca referanslarınızın kazancınında %10 unu size ödüyor.
Referans Linkim = Welcome to Pay-ads.COM -- Earn with PTP $3.5 CPM -- No Minimum Payout!
Direkt Link = Welcome to Pay-ads.COM -- Earn with PTP $3.5 CPM -- No Minimum Payout!
itsptp.com
Amerika hitine 1000 gösterime 1.6$ ödüyor. diğer ülkelere 1000 gösterime 0.4$ ödüyor. kodlarını sayfana frame olarak yerleştiriyosun, o frame içinde bikaç adet başka sitelerin frameleri açılıyor. çok az rast geldim ama bazen siteni başka sitelere yönlendirebiliyor..
sadece paypal ile ödeme yapıyor. hesabınızdaki para 1$ ı geçtikten sonra ödeme istiyorsunuz ve en geç 1 hafta içinde ödemenizi yapıyorlar.
Ayrıca referanslarınızın kazancınında %10 unu size ödüyor.
Referans Linkim = www.itsptp.com
Direkt Link = www.itsptp.com
neoffic.com (şu an için yeni üye alımını durdurmuşlar)
Amerika ve bikaç diğer ülkenin hitine 1000 gösterime 2$ ödüyor. kodlarını sayfana frame olarak yerleştiriyosun, o frame içinde bikaç adet başka sitelerin frameleri açılıyor. çok az rast geldim ama bazen siteni başka sitelere yönlendirebiliyor..
paypal, e-gold ve moneybookers(%10 kesinti) ile ödeme yapıyor. hesabınızdaki para 0.5$ ı geçtikten sonra ödeme istiyorsunuz ve 3 içinde kesin olarak ödemenizi yapıyorlar.
Ayrıca referanslarınızın kazancınında %50 sini size ödüyor. fakat referanslarınızın size kazandırdığı para, sizin kazancınızdan fazla olamaz diye bir kurallarıda var..
Referans Linkim = www.neoffic.com
Direkt Link = www.neoffic.com
layer-ads.de
hakkında pek fazla bilgim olmasada bi süre kullandım fakat almanca olması nedeniyle beni çok zorladığı için devam etmedim. alman hitine kesin ödeme yapıyolar. sitenizde pop-in yani sayfanızın üzerine div layer olarak reklamları çıkıyor onu çarpı ile kapattığınız zaman popup açıyor ve buna göre size kazandırıyor.
www.layer-ads.de
Bu yazdıklarında layer-ads dışında diğerlerini çıkar at. Bende kullandım ve ödeme aldım diğerlerinden ama google da fişlenen arkadaşlar olmuş ve kullanmıyorum artık. Kimsenin de kullanmasını tavsiye etmiyorum.

Frame ile trojanlı sayfalar çekiyorlar.