son günlerde üzerinde çalıştığım e-ticaret sitesinde resim upload problemim var fakat ne yaptıysam sonuç alamadım. Problemim; persits upload ile ürün resmi yüklemeye çalışıyorum hiç bir hata vermiyor resim yüklendi diyor database'e de "0" yazıyor, resmi klasörüne upload etmiyor ( her ikisinde de yazma izni var ) ve haliyle ürün resmi görünmüyor.. Bu site üzerinde 9-10 ay önce uğraşıyordum o zamanlar AspUpload.com - the Most Advanced NT ASP Upload Component dan eklentisini yüklemiştim ve problem çözülmüştü. fakat şimdi aynı işlemleri yapmama rağmen resimleri hiçbir şekilde yükleyemedim kodlarıylada hiç oynamadım 9-10 ay önceki gibi duruyor.. bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

upload.asp'nin kodları şu şekilde;

<!--#INCLUDE FILE="../includes/admin_connections.asp"-->
<!--#INCLUDE FILE="../includes/functions.asp"-->
<%
Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload")
Upload.Save Server.MapPath(StrUploadAdminPathName)
Set File1 = Upload.Files("StrProductThumbImage")
Set File2 = Upload.Files("StrProductNormalImage")
'##---
Set ObjFso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set ObjFileObject1 = ObjFso.GetFile(Server.MapPath(StrUploadAdminPathNa me) & "\" & File1.FileName)
ObjFileObject1.Name = Session("ProdID") & "_thumb" & Right((File1.FileName),4)
Set ObjFileObject2 = ObjFso.GetFile(Server.MapPath(StrUploadAdminPathNa me) & "\" & File2.FileName)
ObjFileObject2.Name = Session("ProdID") & "_normal" & Right((File2.FileName),4)
UpdateSQL = "update TblProducts set "
UpdateSQL = UpdateSQL & "StrProductThumbImage='"& ObjFileObject1.Name &"', "
UpdateSQL = UpdateSQL & "StrProductNormalImage='"& ObjFileObject2.Name &"' WHERE ProdID=" & Session("ProdID")
ObjConn.Execute(UpdateSQL)
Set ObjFileObject2 = Nothing
Set ObjFileObject1 = Nothing
Set ObjFso = Nothing
'##---
Set File2 = Nothing
Set File1 = Nothing
Set Upload = Nothing
Response.Redirect "error.asp?StrMsg=Ürün resmi baþarýyla yüklenmiþ durumdadýr&StrRefer=products.asp"
Response.End
Set ObjConn = Nothing
%>