TMSF - BDDK kesintileridir. Devlete aktarılır sizden kesilen para'nın 1 kısmı 1 kısmı da bankaya aktarılır belirli vergiler dahilinde...
Ayrıca 1000 Ytl nakit geçmesini istiyorsan eline 1,150 Y.T.L civarında kredi talebinde bulunmalısın , aksi taktir de 875 civarı bir para geçer eline...
Öğrencisin , bu yüzden sadece Sigortalı ( bodrolu ) çalışan kefil verdiğin taktir de başvuru da bulunabilirsin. Aksi taktir de mümkün değil , tabi dayın filan yok ise herhangi bir banka da... Varsa hiç bir zorluk çekmeden alırsın , kefil bile sormazlar Banka Görevlisi onay verdikten sonra yani bir nevi kefilin o olmuş oluyor , Bankacılık Düzenlemelerine göre , gerçi resmi evrak da beyan edilmiyor ama kendi içinde böyle işliyor.
Boşa kurşun sıkmıyorum (: İktisat mezunu olarak yazıyorum...
Sağlıcakla...
teşekkürler kardeş vallaha ne yapacagımız şaşırdım 540 ytl lik bir senet var açıkçası bunu netten kazanmam da şu anda imkansız gibi bi ***** veya mp3 sitesi kursaydım zamanında adam akıllı bu kadar düşmezdim ama ne yaparsın benim yüksek mevkilerde tanıdıklarım yok sözde bürokrasi azalmış ama nafile devletten para alıyorum işte kesssinler kardeşim en büyük kefil bu değil mi?