doronty37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama bu miktar için 1000 YTL limitli bir kredi kartı alman daha iyi olur eğer direkt nakit kullanmayacaksan.
Geçen hafta 2000 YTL kredi aldım. Bazı masraflar olduğunu söyleyip 1.785 YTL verdiler. 2.250 YTL olarak da geri ödeyeceğim. Yani yaklaşık 500 YTL masrafı oldu.
İlla başvuracaksan ve kullandığın kredi kartı varsa, kredi kartını kullandığın bankaya başvurman, kredi başvurunun kabul edilme şansını baya arttırır.
TMSF - BDDK kesintileridir. Devlete aktarılır sizden kesilen para'nın 1 kısmı 1 kısmı da bankaya aktarılır belirli vergiler dahilinde...

Ayrıca 1000 Ytl nakit geçmesini istiyorsan eline 1,150 Y.T.L civarında kredi talebinde bulunmalısın , aksi taktir de 875 civarı bir para geçer eline...
Öğrencisin , bu yüzden sadece Sigortalı ( bodrolu ) çalışan kefil verdiğin taktir de başvuru da bulunabilirsin. Aksi taktir de mümkün değil , tabi dayın filan yok ise herhangi bir banka da... Varsa hiç bir zorluk çekmeden alırsın , kefil bile sormazlar Banka Görevlisi onay verdikten sonra yani bir nevi kefilin o olmuş oluyor , Bankacılık Düzenlemelerine göre , gerçi resmi evrak da beyan edilmiyor ama kendi içinde böyle işliyor.

Boşa kurşun sıkmıyorum (: İktisat mezunu olarak yazıyorum...

Sağlıcakla...