Bu tür arkadaşlık sitelererinde kurulan dostlukların sekse uzandığı belirtilen belgeselde, 18 yaşındaki bir kız ekrana çıkartıldı.
Cheryl Tunney isimli kız 16 yaşında internete girerek chat yapmaya başladığını anlatarak, "İlk erkek arkadaşımı internetten buldum. Bekaretimi de o adama verdim" dedi.
Canlı yayında rahatlığıyla dikkat çeken kız, "16 yaşından bu yana internette sevgililer buluyorum.Simdi 18 yaşındayim ve aradan geçen bu iki yıllık süre içerisinde toplam 50 adamla yattım.Benim arkadaşlık sitesinde bikinili resmim var. Bu resmimden beni beğenenler sürekli tanışmak ve çıkmak için mail yolluyor.Ben de bunların arasından bazılarını seçiyorum" şeklinde konuştu.
Halen işsiz olduğunu hatta chat yapmak uğruna iş bile aramadığını anlatan genç kız, "Sabah kalkar kalkmaz chat yapmaya başlıyorum.Sohbet etmeyi ve beğendiğim erkeklerle çıkmayı çok seviyorum.İnternette çok iyi zaman geçiriyorum.Bu yüzdende gerçek dünyayı boşladım"dedi.
Kızlarının ekrandaki itirafları anne ve babasını şoka sokarken, inanılmaz itiraflar İngiltere'de bile şaşkınlıkla karşılandı.
Gençler arasında internet alışkanlığının hastalık seviyesine ulaştığı belirtilen belgeselde, internet yoluyla başlayan seksin sağlıksızlığı üstünde duruldu.
Bu tür anlık ve kısa süreli **** ilişkilerinin insanlar üzerinde ciddi travmalara neden olabileceğini anlatan BBC 3, özellikle aileleri çocukları üzerinde daha dikkatli olmaya çağırdı.
kaynak:
50 ERKEKLE YATTIM | Haber,haberler,siyaset,ekonomi,medya,magazin,Spor, islam,tekoloji,otomobil,video