Şimdi nereden başlayacam bilemiyorum
Öncelikle bir forum sitem sandbox'a düştü...ve o sand'a girmeden önce domain değiştirmeyi planlıyordum...
Sorularıma geleyim.
1)Şimdi diyelimki domain değiştirmedim devam ettim böyle[hitler 2k'dan 400'lere düştü

] sandbox'tan ne kadar bir süre içinde çıkarım ?
2)Domaini değiştirdim diyelim başka bir sıfır domaine db'yi kurdum.eski domaine tüm linkleri yeni linke yönlendirebilir miyim bu şekilde ?
www.eskidomain.com/aaaaaa/12313-xxxxxxx.html www.yenidomain.com/aaaaaa/12313-xxxxxxx.html
3)sizce yönlendirmeliyim yukarıdaki gibi yoksa yönlendirmemeliym ?ordan 300-400 hit gelir zamanla,ama sonra yeni domain indexlenince sorun olur mu ileride ?
4)Başta hiç yönlendirme yapmadım varsayalım.Direkt yeni sıfır domainden başladım db'yi atıp..Sonra eski domaine farklı bir index atıp sandbox'tan kurtulmasını sağlasam[olursa],sonra 2'deki gibi bir yönlendirme yapsam nasıl olur ?
5)2'deki yönlendirmeyi sadece anasayfa harici yapmam mümkün mü ? sadece konular ve kategoriler yönlense ? birde index atıp birşeyler yapıp kısa sürede sadnbox'tan çıkmasını sağlayabilir miyim ?
Çok soru sordum galiba
Cevaplarınız benim için çok kıymetli olacaktır.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.