merhabalar
basıma gelen kotu ama ders olan bir olayı anlatacagım.bilmiyoum burası yerimi ama reklam ve bununla ilgili ufak bir sorun sizlede paylaşıyorum sizde bu tongaya dusmeyin
TurkAdvert.Com - Tıklama Başına Komisyon Siteniz isimli reklam sitesine daha dun basvuruda bulundum.genelde turk reklam organizasyonlarını seçmekteyim.neyse bu arkadaşımızda henuz 18 yasında birisi.msne ekledim reklam verenlerın az oldgunu falan soledi bi sekilde anlaşdık tam 4 sitede reklamını yayınlamaya basladım.bir gunde 200 kusur klik almısdım ki bu normal bişeydi.cunku benim ziyaretcilerim gelende saglam arkadaslarımdır.radyo bazlı oldukları içinde ilgi ceker yazılar tıklarlar vs. herneyse.
bu aksam daha 15 dk once hesabıma giriyim dedim bole bir kullanıcı yok dedi.once ortagıma sordum sen sifremi deişdin die yok dedi neyse msne bakdım engellemiş beni
baskasına eklettım konusma direk assadaki gibidir
Anlık ileti konuşması sırasında hiçbir zaman parolanızı veya kredi kartı numaranızı vermeyin.
' # ferhat / isteseydin dünyalar senindi kendin gördün...:
açtı
ufuk
yzıo
-' MetehaN:
al buraya
Ufuk konuşmaya katıldı.
-' MetehaN:
bi insan ******** olmaya gorsun -' MetehaN:
r10 da hakkında yazılanları okursun
-' MetehaN:
hadi gule gule Ufuk:
NE OLMUSTA
-' MetehaN:
******** -' MetehaN:
id mizi niye sildin -' MetehaN:
gorusucez senle bu burda kalmaz oradan hiçbişey bekleme
-' MetehaN:
kaybol sımdı ******** insan
görüldügü gibi serefsizlik diz boyu sonrada msnde ferhat isimli arkadaşa sey yazmıs '' ben durdurmusdum sorup geri açaçcakdım''
simdi soruyorum
peki ya ******** herif madem soracakdında msnden niye engelledin.
ve bende bugun kendisi için isimde veriorum WWW.PCPCBURADA.COM Teknoloji BURADA diye bir alış veriş sitesinin reklamını vericekdim.cunku tek sponsoru vardı yada daha azdı
neyse son sozum kesin okucaksın bunları burda gold uyesin bide
Bu Para Beni Zengin Etmez Dostum. !
Ne İş Yaptıgımı Niye Sitelermin Oldugunu Falan Biliyorsun.Simdi Sana Soruyorum,Öteki Tarafda Herşeyin Bedelini Ödersinde Kul Hakkını Nasıl Ödersin !
Deseydinki abi bunu veremicem.yokk banane vercenmi dicekdim ben sana.hı.o ufak parayı sana haram zehir zıkkım ediyorum.