Tavsiye Oyun: Türk vatandaşı olup Yunanistan'a Karşı Savaşın! (Bu oyunu tavsiye ederim.) (Oyunda Türkiye Zor Durumda!)
1) Tribalwars
Köy kurup kendinizi geliştiriyorsunuz. Klana girip savaşlara katılıyorsunuz. Vazgeçilmez bir oyun. Seçtiğiniz World'de oynayabiliyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda çaylak koruması var.
http://tribalwars.com 2) Klansavaslari
Tribalwars'ın türkçe versiyonu. Ben oynamaya burda başlamıştım, ama bir başkasının sömürgesi olunca tribalwars oynamaya başladım.
Klan Savaşları- Ortaçağda gecen browser oyunu! 3) Sanalbaşkan
Kendi takımınızı kurup, kendi logonuzu seçiyorsunuz. Transferler yapıyorsunuz. Süperlig de o hafta oynanan maçlarda, transfer ettiğiniz oyuncuların oynayışına göre puan alıyorsunuz. Ödüllüymüş ama daha ödül falan kazanamadım
Türkiye�nin lider fantezi futbol oyunu! | Sanal Başkan 4) Bitefight
Vampir vs Kurtadam savaşı. İstediğinizi oluyorsunuz. Uzun süredir oynamıyorum, sıkıcı gelmeye başlamıştı. Zaten sırf ana sayfasındaki resime bayıldığım için üye olmuştum.

Belki beğenirsiniz..
Bitefight 5) Kapitalist
Hiç oynamadım. Ama bulduğum bir yazı, oyunu şöyle açıklıyor:
Kapitalist Online oyununda sermayesini iyi yönetmek ve çoğaltmak için uğraşan bir karaktere bürünüyorsunuz. Size kısıtlı kaynaklar veriliyor. Bu kaynakları en iyi şekilde kullanıp kara geçmek ana hedef. Ama bu o kadar kolay değil. Oyunda, sizinle aynı hedefi paylaşan pek çok rakip var ve sıkı bir rekabet yaşanıyor. Dikkatli olmazsanız rakibiniz, avukatları vasıtasıyla sizin hakkınızda ticari mahkemede dava açıp, elinizdeki imtiyazları alabiliyor. Siz de karşı hamle olarak ortaklıklar kurabiliyor ve büyük güç odakları oluşturabiliyorsunuz. Rakiplerinizle mücadele ederken, bir yandan da para ve sermaye piyasalarında yatırım yapıyor, döviz, bono, hisse senedi, tahvil alıp satarak servetinizi artırmaya çalışıyorsunuz. Tüm bunları yaparken, güzel sekreteriniz size yardımcı oluyor. Ayrıca havaalanından sekiz farklı şehre uçabiliyorsunuz. İnsan kaynakları departmanından işçi alabiliyor, onların maaşlarını ayarlıyorsunuz. İşçilerinizi memnun etmeye özen göstermelisiniz, aksi halde istifa ederek sizi yalnız bırakabilirler.
http://kapitalistonline.org/ 6) Popomundo
Bunuda hiç oynamadım

Fakat özetle şöyle bir oyun;
online bir oyun. kendinize bir karakter seçiyorsunuz ve bundan sonra yeminden suyundan siz sorumlu oluyorsunuz. muzisyenlik yapıp sarkı yazıp grup kurup unlu olma gibi bir sansınız var fakat cok calısmanız gerek. aynı zamanda annenizin sözünü de dinleseniz iyi olur.
P O P M U N D O 7) XBlaster
Almanyanın bu dalda en iyi oyunu seçildi. Gayet hoş bir oyun. Robotunuzu seçip yönetiyorsunuz, size görevler veriyor, tecrübe puanı, kredi fln topluyorunuz. Ben beğendim
Online Games haben einen neuen Master - XBlaster 8) Savasim
Emperyalist Devletler, Komünist Devletler yada Yeşil Ordu'yu seçip savaşa başlıyorsunuz. Geçtiğimiz aylarda oynuyordum fakat bundan da sıkıldım.
Her savaşı kazanmak bıkkınlık getiriyor.
http://savasim.com 9) OGame
OGame bir cesit Uzay-Stratejisi simulasyonudur.Ayni anda binlerce oyuncu tarafindan karsilikli oynanir. Senin de oynayabilmen icin sadece normal bir web browserin olmasi gerekir.
Sen cesitli stratejiler araciligiyla Galaksideki etkisini arttirmaya calisan bir Imparatorsun ! Kendi gezegenin üzerinde basladigin oyunda amacin, sana baslangicta verilen kaynaklarla , ekonomik ve askeri acidan güclü bir uygarlik yaratmak. Bilimsel arastirmalar sayesinde sürekli yeni teknolojiler ve silah sistemleri kesfedebilirsin.Oyunun ilerleyisiyle birlikte kendini, koloniler olustururken,ittifaklar kurarken savasirken,anlasmalara imza atarken ve ya ticaret yaparken bulacaksin.
Bu oyunu indirmeye gerek yoktur oynamak için:
OGame.com.tr 10) Omerta
1930'ların gangster ve mayfa dünyasında geçen oyun statüye, paraya ve saygıya dayanır. Oyuncular suç işleyerek, araba çalarak ve arkadaşlarını hapisten kurtararak kıdem puanı alırlar. Hatta kendi organize suç zincirinizi kurarak banka soyabilir ve sessiz yollarda arabalara bile el koyabilirsiniz. Karanlık suç dünyasının derinlerine indikçe, birçok oyuncu kumar, kaçak içki satışı ve hatta uyuşturucu satıcılığı gibi başka iş olanakları bulabilir.
Omerta - Massive multiplayer online text-based RPG gangster and mafia game - 11) Vendetta 1923
1923lerde geçen bir mafya oyunu.Bu oyun da ogamein yapımcıları tarafından yapılmış.Şu anda ülkemize gelmediği için ingilizce oynamak zorundasınız.
Vendetta 12) The Crims
The Crims cinayet, ganster ve suçlarin olduğu CrimCity'de yer alıyor. Kazanabildiğiniz kadar saygı puanı kazanmak için sınırlı zamanınız var. Oyun sonunda en çok saygı puanı toplayan kişi, oyunu kazanır!
The Crims - The life of a criminal 13) SırlarıÇöz
Türk yapımı online bir browser game'dir. Üyelik istemiyor, sadece size verilen şifreleri çözmeniz gerekiyor. Bütün şifreleri çözerseniz suçluya ulaşıyorsunuz. Yani Dedektif oyunu, her bölümde size ipuçları veriyor. Gayet hoş bir oyun, ilk bölümleri kolay ama ilerledikçe zorlaşıyor
http://sirlar.topgoo.net 13) Metro Wars
Text Tabanlı serserilik oyunu.Suçlar işliyorsunuz,gücünüzü ve diğer yeteneklerinizi spor salonunda çalışarak arttırıyorsunuz.Oyun ingilizcedir
Metro Wars Mafya Oyunu Tavsiye Oyun: Türk vatandaşı olup Yunanistan'a Karşı Savaşın! (Bu oyunu tavsiye ederim.) (Verdiğim link oyunu tanıtıyor. Orayı okuyup oradan kayıt olabilirsiniz.) (Oyunda Türkiye Zor Durumda!)