Barbeku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense nasil yasaklatilsin yahu boyle birsey olmaz
Adsense Yasaklanamaz Belki ama Çözümler üretebilir Nasilki Reklamverenler Sahte tıklama ve Çesitli programlar sayesinde haksiz kazanc sagliyordu Ne Oldu Düzenleme getirildi sartlar ve Cözumler üretildi Bundada reklam verenin rahatsiz oldugu Durum sözkonusu Bunada Çözüm Bulacaklardir Yeterki Bu düsünce hep aklinda kazili Kalsin

Gelelim Digerlerinin Sözlerine

Benikaydet:adsense'sidemi Yasaklatacaksiniz Yoksa zihniyet nedir

Hayir Amac Hakkini aramakdir Hakkini aramanin İlgili kisi veya Kurumlara basvurmasidir Gerekdiginde adsense kapanmasada Haklari dogrultusunda tazminat davasi Gene acabilir Yeterki Kanunlari Bil Ve Hakkın Oldugunun davada Savunmani yapabil Cözum cok
Mertcan03: googlenin dünya umrumda değil ki
,,,
Niye Yeryüzündeki insan Toplulugunu Googlemi Türetti
Mantıksız soru yada yazi yazmamalisin Google Senin Benim gibi İnsanlar Sayesinde Büyüdü Ve Büyümekde Google Dunyanin diyorsun Nasıl Olduda 2 genc Googlenın Yapamadigini Yapti Ve Boy Gösterdi Ve Gölgesinde Birakdi Sen Bu zihniyeti tasirsan Anada babada kardesde Google diyenlerden biri olursun Belkide daha farkli söylemlerde bulunanlardan Biri Olursun
AbreGgoogle artk adsense reklamların yanına Genel izleyici logosu filan koyar herhalde
Gerekirse O Olmasada Farkli Birsekilde Çözüm Bulacakdir Bugun Umursamadigin Davranis Yarin Basina Gelse Bu sekilde rahat Konusamazdin sanirim Logoda Koyar Filtrede

Herkes Bana Dokunmayan Yilan Bin yasasin Mantigini Deilde Bugun bana Yarin Bana Da sira gelecek düsüncesiyle Cözum arayan insana Yol gösteremesede Destek versin Ve O insana azim bulmasi icin Sözler sölenilsin Ve Bu sayedede Hic OLmazsa benzer bır durumda sen veya arkadasin Kaldıgında Su kısı sole yaptı sunu Aldi yada cözum Bulundu Dİyebilesiniz....
Saygilarimla