BaRoNs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da bir çok radyo script'i ve radyo istek paneli scripti isteyenleri gördüm bende küçük bir araştırma sonucunda bu scripti buldum ve demoyu kendi siteme kendim kurdum

Scriptin Özellikleri

- admin paneli
- dj paneli
- dj ekle-çıkart
- yayında çalan şarkı
- istenmeyen dinleyici banlama
- istek paneli açıp -kapatma
- sitenin renklerini istediğiniz gibi ayarlama

Scriptin Kurulumu
sql_table.sql dosyasını phpmyadminden sorgulatın config.php içindeki gerekli bilgileri kendinize göre ayarlayın tüm dosyaları ftpnize attıktan sonra install.php den kurulumu gerçekleştirin.

Demo : RadyoSevdayeli İstekhattı
Kullanıcı Adı : admin Şifre : admin

Download : RapidShare: 1-Click Webhosting

Yorum yapar ve rep verirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin...
R10'da bir çok radyo script'i ve radyo istek paneli scripti isteyenleri gördüm bende küçük bir araştırma sonucunda bu scripti buldum ve demoyu kendi siteme kendim kurdum
...
Kaynagi Verirmisin? Nerden Dowland eddiniz? Cünkü daha önce acmis oldugum Konuda ayni sistem var Kaynagi belirtirmisiniz Lütfen Kisi Veya Kisilerin Emegine Saygisizlik yapilmamali Kaynak belirtmeden Kendi Yazilim Gibi Gösterme

Hem Emek veren kisinin Yazilimini Kaynak Gösterilmeden Kendi Yazilimin Gibi Gösteriyorsun Hemde R10 da kaynak gösterilen kendi acdigim Konuda kaynak vermeme karsin ve ordan dowland edip Kendi yazilim gibi gösterip Bizim emeklerimizede saygisizlik Yapip + Yorum yapıp Rep istiyorsun Benim Yorumum Bu bakalim Buna nediceksin rep OLayina gelince -rep Gerekeni R10 yETkilileri sanirim Uygular