''Bu kadar yaygara yaptığına göre sitenin hiti 50K var heralde.50K ve üzeri ise siteniz zararınızı ben karşılayayım, ciddi diyorum...'' ve
''Madem çok değerli siten var madem Harikahost kötü neden müşterisi oldun ? Siten o kadar para getiriyor neden sunucunuz mevcut değil ? o gelirle DC kurulur..Caz yaparak bi yerlere ulaşmaya çalışıyorsun amacın nedir söyle aramızda ufak bişiler toplayıp yardım edelim.''

Şakamısınız siz? Sitesinde hit sayısı 1 dahi olsa o, onun sitesi sizin degil. Uzakda nareler atmak hoş olur neden ise hep tanıdık tanıdıklarını korur. İdaaya göre madur eden açıklamış veya açıklar neden siz kişiye hitinmi var yoksa biz paranı ödüyek diyorsunuz resmen şaka gibisiniz.

Konu dışı konu yazmak sataşmak post atıp mesaj yüksetmek amaç sanırım show yapılması hoş degil. Seretan biraz sert girmiş olaya ama madurum madur diyor halan neden sataşyorsunuz anlamış degilim. Arkanıza 2 dakika yaslanın Seretan'ın yerine kendinizi düşünün sanırım ben de sizler de aynı tepkiyi verirdik. Sunucu al demekle olmaz bu iş herkes sunucu alsa sunucu sahipleri nasıl iş yapacak?