Sen ondan hizmet almışsın, kendiside buraya üye buarad satış yapıyor. ve buranın adıda belli ne bölümü olduğu belli, tabikide foruma memnun olduğunuz yada memnun olmadığınız durumları, sorunları yazacaksınız.

Ortada bir sorun varsa hep beraber çözülür, bu hosting yada ne hizmet alınıyorsa onunla müşteri arasında ya tatlıya bağlanır yada bağlanmaz. Başkalarının bu konuya müdahale etmesi yada karşındaki kişiyi aşağılaması kadar sinir bozucu birşey olamaz. Ne demek aramızda para toplayıp yardım edelim vs. bu sözler hiç yakışıyormu, böyle bir kelime kullanılırmı. Yada bu kafayla ticaretmi yapılır.

İyi ozaman benim suçumdan dolayı benim müşterim zarar edecek söz verdiğim hizmeti kendisine sağlayamayacağım sonrada müşterim hakkımda konu açacak sorunlarını söyleyecek bir başkasıda gelip ne kadar çok konuşuyorsun aramızda para toplayalım yardım edelim diyecek, böyle bir şey olabilirmi ya, bu benimle müşterimi bağlar sana noluyorda böyle birşey söylüyorsun.

@ekinnetworks, arkadaşım söylediğin sözler sana hiç yakışmıyor. Kendinde bir kaç defa yazdıklarını oku, ortadaki durumu oku ne demek istediğimi anlarsın.

Burada yazdıklarım sorun yaşayan müşteriye karşı söylenen abest sözler üzerine yazılmıştır. Harikahost için yazılmadı. Örmektede kendim üzerinden genelleme yaptım zaten.

Saygılar.