ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ Seretan ;

Madem çok değerli siten var madem Harikahost kötü neden müşterisi oldun ? Siten o kadar para getiriyor neden sunucunuz mevcut değil ? o gelirle DC kurulur..Caz yaparak bi yerlere ulaşmaya çalışıyorsun amacın nedir söyle aramızda ufak bişiler toplayıp yardım edelim.
ekinnetworks neden benii kötülüyorsun neden benimle uğraşıyorsun.

Neden müşterisi oldum söyleyeyim. Ben onun samimiyetine güvendim ve bugün değil 2 yıldır onunla çalışıyorum kendisi gelsin bakalım bugüne kadar benden memnunmuydu değilmiydi. Ne zaman sorun çıkarmaya başladı o zaman taşıdım sitelerimi yavaş yavaş.

Ben programlamacıyım web tabanlı programlar yazar satarım Şenolun yanında hitli sitelerim yoktu 10 taneyi geçik sitem vardı hepsinin toplam hiti belki 1000 bile değildir. Sitelerimden yana maddi kaybım yok ama o sitelerinde varolan hitleride artık bitmiştir.
Benim içerde değeri **** haneli yazılımların bulunumakta. Siz herşeye host gözüyle bakıyorsunuz benim derdim host değil. Benim ortada geceli gündüzlü çalıştığım emeklerim var. Neden anlamıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz MAĞDUR DURUMDAYIM diyorum MAĞDUR. Bakınız mağdur'un anlamı. Siz emek harcamadınız tabi geceli gündüzlü çalışmadınız nerden bilebilrisnizki. Lütfen kimse bilip bilmeden yazmasın mağdur olduğumuzu söylüyoruz ama taşlamalar bana oluyor. Tabi Harikahostun hiç bir suçu yok herşey normal gidiyor onlar işlerini dört dörtlük yapıyor burda onun kötüleyen harikahost mağdurları oluyor değil mi.