Herkes neden @Seretan' ın üzerine gidiyor anlamış değilim. Ortada bir sorun var, düzeltilmiş yada hala devam eden bir sorun. Müşteride sorununu burada dile getiriyor. Önemli bir sitesi olması yada olmaması önemli değil. Önemli olan bu kişiye hosting hizmetinin taahhüt edilmesidir. Harikashost bunu taahhüt edip karşılığında belli bir ücret almışmıdır almıştır. Ve taahhüt ettiği hizmetide yerine getirmesi gerekir. bu tür olaylar herkesin başına gelir. Yeri geldiğinde kişi övülüyorsa yeri geldiğindede eleştirilmeli, sorunlar dile getirilmelidir. Benim aramda bir sorun oluyorsa varsın gelsin müşterim sorunlarını burada dile getirsin. Bu müşterimle beni bağlar. Başkalarının bu konuda konu kapansın sorun düzeldi vs. demesi kadar abest birşey olabilirmi. Kişi hala sorun yaşıyorsa tabiki bunu dile getirecektir. Bunu dile getirmek burada yasakmı hayır değil. Kişilerin söylediklerine yada söyleyeceklerine neden başkaları karışıyor, yönlendirmeye çalışıyor. Ben sunucumda sorun yaşarsam başkalarına göre birşeyler demek kolaydır, acısını çeken bilir, bu durum aynısı müşteri içinde geçerlidir. Acısını kendisi çeker, çektiği acıyı dile getirmek ister, çözüm yolu bekler. Bu acıyı çeken herkes için geçerlidir. Ben olmuşum yda harikahost olmuş başka bir müşteri olmuş ne farkeder. Lütfen gereksiz gereksiz yazılar yazmayınız. Ne harikahostu tanırım nede müşteriyi tanırım. yok sitenin değeri kaç para toplayalım vs. diye edilen sözlerle ben bir tek güzel ülkemde karşılaştım. Başka hiç biryerdede görmedim.
Saygılar.