serhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satışı Baltalamayın isteyen alır istemeyen almaz .

Döneminde ben 10 k siteye 468*60 reklamı 300 e alıyordum ama saolsun bazı aç arkadaşlarımız yüzünde reklam piyasası allak bullak oldu. burda acizlik yapacağınıza reklam fiyatlarınızı tekrar gözden geçiriseniz dediğimin nekadar mantıklı olduğunuz anlarsınız umarım ve belirtmek isterim ki 10 k sitenin pop-up geliri en az 400 ytl olmalıdır. ancak 40 ytl ye bu sekilde reklam yayınlayan aç webmaster tayfası oldugu sürece ileride ne reklam kalıcak nede reklamcı bedavaya yayınlayacağız.
senin dönemine dediğin zamanda kaç tane 10k sitesi olan vardı. site az olunca fiyatlar haliyle yüksek olur. şu anda bu video siteleridir bilmemnedir çıkalıdan beri onüne gelenin 10k sitesi olmaya başladı. senin aç olarak bahsettiğin şahısların genelide bu şekilde siteye sahip olanlardır. dikkat edersen arkadaşın siteside bu tarz bi site. ayrıca bende alıyorum popup reklam vs. herşeyin bir piyasası var. milleti yanıltmak için söylenmiş bir fiyat 400ytl. 10k siteye r10da takılan aklı selim hiçkimse gidipte 400ytl reklam parası vermez.

ayrıca bende isterim reklam fiyatları artsın. sonuçta bizde reklamlardan ekmek yiyoruz.