suvarimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır bütün postçular burdayken bişeler yazmak isterim. çalıştığım hiçbir postçu arkadaş işini bitirmedi, piyasa fiyatının tam 2 katını veridklerim oldu ama işlerini hep yarım bıraktılar. çünkü orjinal içerik eklemek herkes için bir sorun. postçu arkadaşlar diyorki kopyala-yapıştır yapıp 1000 post atayım paramı alayım. böyle bir işi bende yaparım niye postçuya para vereyim dimi? versem bile çok cüzi bir ücret veririm. bence bu işi nasıl daha kaliteli yaparız diye tartışın. o zaman eminim daha iyi kazanırsınız. ben 2 kat öderken bile işim yapılmıyorsa bunun için söylenecek bişey bulamıyorum.
Bence gerçekten kaliteli, özgün içerik girecek postçular olmalı. bunlarda hak ettikleri ücreti talep etmeli. böylece hem ortalıkta dolaşan çöplük içerik olmaz, hemde herkes daha iyi para kazanır.
Not: Ayrıca bana söz verip yapmayan arkadaşlarada
sitem ediyorum. başka bişe de demiyorum.

dostum işi bitirmemeleri o postcunun gorevini yapamamasından kaynaklanır.Tamamen o postcuya aittir.

Mesela ben 2000 konuluk bir iş almıssam bunun 1000 ını yapabıldıysem 1000 parasını alırım sonra birde yaptıktan sonra eger hosuna gitmeyen bir konu varsa soyle sılıp yenıden baska bir konu acabilirim derim ....

''kaliteli, özgün içerik girecek postçular olmalı'' demişşin elbette vardır fakat ozgun ıcerık bulması baya zordur.Mesela 400 ozgun icerik ayarlasak actıgımız forumda,sitede kalmaz hemen copy paste olur özgunlugunu kaybeder.Tekrar 400 icerk ayarlamasıda bayagı zordur...

umarım bişilere cevap olmustur...