dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
firma Adamin adamin istediği türde çekiliş yapar yapiyomu yapiyo ( Bu kimseyi ilgilendirmez ) isterse hiç hediye dağitamaz. ( hiç çekiliş yapmaz. ) sen hediye kazandinda Alamadinmi? yooo eee Sizene nasil yapiyosa yapiyo ben basit bi örnekleme yaptim.

bunu suçlamaktaki maksat ne onu anlayamadim ? ringofonun çekişilişnde veya sisteminde şüphen varsa kullanmasin bu bukadar basitir..
Bu ülkede yasalar var kimse kafasına göre çekiliş yapamaz para ödüllü veya hediyeli noter'den ve kurumlardan izin almak zorundadır. Bu yasalarca belirlenmiştir.
Milli Piyango idaresinden izin alınması lazım.
Piyango Tertip ve Çekiliş Düzenleme Hakkı
Madde 41 - (Değiştirilen Madde R.G. : 15.08.2003/25200) (*) Türkiye`de karşılığı nakit olmak üzere, şans oyunlarını planlama, tertip etme ve çekiliş düzenleme hakkı İdareye aittir. Özel kanunların hükümleri saklıdır.

Doğrudan veya bir mal ve hizmetin satışı nedeniyle, bedelli ya da bedelsiz, bilet, kupon, iştirak numarası veya her ne şekilde olusa olsun katılım hakkı verilerek karşılığı nakit olmayan her türlü eşya ve benzeri piyango ve çekiliş tertip edilebilmesi için İdareden izin alınması zorunludur.