evet.istedikleri zaman kapattırabilirler.youtubeu da kapatabilirler wordpressi de.sonuçta ortada bir sanat eserinin izinsiz çalınıp sergilenme olayı söz konusu.klişe bir örnek olacak ama aynı olay microsoftun xp cdlerinin insanların korsan olarak kullandığını bildiği halde hiç bir tepkide bulunmamasıdır.düşünün ki microsotf hiç bir kişinin korsan windows kullanmasını sağlamıyacak.siz sanıyor musunuz ki o zaman windows bu denli popüler bir işletim sistemi olsun.piyasada zibinle ücretsiz işletim sistemleri.ücretsiz olması bir yana adamlar evine kadar ücretsiz postalıyor.böyle bir ortamda microsoft nasıl olsun da korsan windows cdlerine izin vermesin.aynı olay bizim dizi sektörümüzde de geçerli.arkadaş link vermiş.kurtlar vadiisinin şu an bölüm cdleri satışta şeklinde.evet orda parayla satılıyor ama siz sitelerinizden ücretsiz izletiyorsunuz.ama şöyle de bir durum var.siz o dizileri ücretsiz olarak sitenize koymazsanız dizi demeye bin şahit dizileri kimse izlemez.siz burda bir nevi o dizinin reklamını da yapmış oluyorsunuz.bu da doğal olarak yapımcıların hoşuna gidiyor.ama bu bir noktaya kadar insanların hoşuna gidiyor arkadaşın da dediği gibi.eğer bir site 300K hit yapıyorsa sırf bu işten işte o zaman bir şeyler yanlış gidiyor demektir.artık bu dizinin reklamının yapılmasından ziyade artık diziyi sömürmek demek oluyor.

iyi hoş böyle konuştum da sonuç ne.istendiği takdirde tüm film ve dizi siteleri teker teker mahkeme kararıyla kapatılabilir.yok ben film izletmiyordum,yok ben a dizisini yayınlamıyordum b dizisini yayınlıyordum gibi bahaneler malesef elle tutulur şeyler değil.yani demem odur ki kısa dönemli bir kar amacı güdüyorsanız bu tip siteleri açın ama yok ben sürekli bu siteden ekmek yiyicem ümidiyle o siteyi açmayın.emeğiniz boşa gider.