Merhaba bildiğiniz üzere ringofon affiliate sponsoru her 2 haftada bir çekiliş yapıp hediye dagıtıyor. Ben uzun zamandır ve baya bir sitemde yaklaşık 10-15 sitede reklamları var ve hediye dağıtmaya başlayalıda baya bir zaman oldu bu sefer cıkmadı 2 hafta sonra cıkar diyordum kac haftalar gecti genelde baktıgımda oyun siteleri mp3 siteleri bunlar ve ne tesadüftürki ben bir kez hediye alamadıgım halde o arkadaşlar yanlış anlamasın üst üste 2 kez hediye aldılar kimseye bişey dedigim yok bu konuda webmaster arkadaşlar alınmasın amacım çekilişliklerdeki adaletsizlik size soruyorum şimdi hic hediye almayanlar varken aynı kişiye üst üste hediye verilirmi RINGOFON ? neden herşeyimize torpil giriyor neden türk milleti olarak bole yapıyorsunuz sonuçta hediye onemli değil maksat herkesin gönlünü hoş tutmaktır. Bişey veriyorsanız herkese aynı muameleyi yapın yada hediye dağıtıyoruz demeyinde bizimde kafamız birde ona yorulmasın. Bu gidişle cepmaster sizi geçecek yaptıgınız hataları düzeltin size mail yoluylada bildirdim ama ti'ye alınmadım valla siz bilirsiniz ne diyelim bir webmaster olarak diyeceğim bunlardır iyi çalışmalar herkese.