Dignified adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@seretan hakkını sonuna kadar arayacaksın tabi ama ben biraz önce aradım istanbula kurtarma merkezine gitmiş..
Baksen şu işe. Demek ki sadece belli başlı kişilerin telefonlarına cevap veriliyor. Bizi insan yerine koyan yok.

Harikahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet harddiskte sorun olduğu günden beri kaçtım telefonlara cevap vermedim msn yi açmadım haysiyetsiz adi bir adamım ben bu ne bir duygu sömürüsü nede alaycı bir tavır gerçek buysa buyum
Sen herşeyden önce bu iş için bizden para alıyorsun para alırken kaçıyormusun ki sorun olduğunda kaçasın. Bu ilk vukaatin değil hatırlarsan yine böyle bir sorunda sen kaçmıştın zaten sistemde en ufak bi hata olsun hemen kaçıyorsun bu senin kişilik yapında var. 100 kere dedim kaçma diye aç telefonlarına bak seni yiyecek değiliz. Senin yüzünden az mı sitem uçtu gitti. Hidromas Asansör sitesi senin sayende artık kapalı kaç aydır ben sana bunun için kötü bir söz söyledim mi senin yakana yapıştım mı siteye geri getir diye. Ortada bir sorun vardı ve bu sorunu biz abi -kardeş muhabbetinde çözmeye çalıştık baktık ki çözülmüyor bende o şekilde bıraktım. Yani bizimle sen iletişim kurdunda biz seni tersledik mi. Bak bundan önceki konuya İnceBilişim de böyle bir sorun yaşamış ama adam kaçmamış verilen tüm mesajlara cevap vermiş.

Sen bize sorun hakkında bilgi verseydin kaçmasaydın bugün bunlar olmayacaktı ve malesef artık herşey için çok geç bu saatten sonra fikrrimi değiştiremessin P.tesi günü seni savcılığa şikayet ediyorum. P.tesi gününe kadar benim sitelerimin son yedeklerini ve uğradığım maddi kaybı karşılarsan davamdan vazgeçerim

Harikahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir sorun olmasını bende istemezdim kimsenin istemeyeceği gibi tekrardan olumlu ve olumsuz yorum yapan herkesin canı sağolsun diyorum kimseye darılmadım yazdıkları hakkında herkes yazdıklarında %100 haklıdır
Ne olurdu şu mesajını sorunun başladığı ilk günde yazsaydın