Harikahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Şu an istanbuldayım ben harddiskle ilgili problemi çözebilmek için.O yüzden açıkcası bu mesajları uzun süre görme şansım olmadı..Öncelikle olumlu veya olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ederim
Başa gelen olay kısaca şu ,
Serverde oluşan bir hatadan dolayı format atılması gerekti.Dc nin sağladığı yedek bir harddiske sitelerin yedekleri alındı ve format atılmaya başlandı..Formattan sonra tekrar harddisk takıldı ve harddiskteki yedeklere ulaşamadık bunun en büyük tanığı ve benim o anki ruh halimi tespit eden ni-osman dır...Kalitesiz server demiş bir arkadaş ni-osman ın sattığı server için...Quad core 6600 dür kalitesiz bir server değil
Evet harddiskte sorun olduğu günden beri kaçtım telefonlara cevap vermedim msn yi açmadım haysiyetsiz adi bir adamım ben bu ne bir duygu sömürüsü nede alaycı bir tavır gerçek buysa buyum
Ama Harddiskteki yedeklerin çalışmadığı günden bugüne kadar olan moral bozukluğum ve ruh halim yani 1 haftam 1 senem götürdü zaten kısaca kime ne cevap verebilirsinki yedek harddiski çalışmıyor başınızın çaresine bakın diyemezdim kimseye
Ve bugün ve 3 günden beri kısaca istanbuldayım datacenterden yedek hdd yi alarak veri kurtarma merkezine götürdüm..Güzel bir fiyat verdiler bugün bir aksilik olmazsa operasyonu yapacaklar zaten sitedede belirttim dün akşam bu konuyu index te...
Böyle bir sorun olmasını bende istemezdim kimsenin istemeyeceği gibi tekrardan olumlu ve olumsuz yorum yapan herkesin canı sağolsun diyorum kimseye darılmadım yazdıkları hakkında herkes yazdıklarında %100 haklıdır
O sırada bende istanbuldaydım 2 gün ard arda uraştım ve normalde geri netinternet'e dönmem gerekiyordu ancak Bolu da kalarak Şenol beye yardım etmeye çalıştım ki kendide biliyor.. Yazının başında dedim ya kaçacak biri bukadar uraşmaz ama cevap vermek bana düşmez diye işte beklediğim cevap geldi..