Tr-Ay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz seni anlıyoruz. Zaten bugüne kadar herkes sen gibi düşündüğü için böyle. Biz senin bu fikrine karşıyız zaten. Sen bizim doğru kabul ettiğimiz şeyi eleştir bence. Kendi doğrunu anlatma bize. Çünkü biz senin doğrunu eleştiriyoruz kabullenmediğimiz için
Ben sizin düşüncenizi eleştiriyorum zaten
2-3 sene sonra herkesin forum sitesi olucak demiş arkadaş. Forum sitesi açılma sayısıyla linkleri gizlemenin ne bağlantısı var mesela
Ya da çöp site olmakla linkleri gizlemenin bi alakası yok.
Genel forumlara karşıyım deseniz anlarım çünkü her forum birbirinden kopyala/yapıştır yapıyor.
Yani spamlarla, çöp sitelerle ise sorun illa forum olmasına da gerek yok normal sitelerin kaçı orjinal
Yani konunun linklerle ilgili açılmasından dolayı ben yorumumu ona göre yapıyorum. Yoksa genel forumların çoğu çöp sitedir bunun aksini iddia eden yok, çünkü orjinal bişey yok hep başka yerlerden alma.
Son olarak dediğim gibi linkleri misafirlere gizlemek ne forum sayısının artmasına sebep olur, nede forumun bi anda çöplük haline gelmesine sebep olur.
Neyse birebir mesajlarla konuyu mahvetmek istemiyorum o yüzden bu son mesajımdır