Loft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ama az önce google'da arama yaptım download için. Bi sürü forum sitesi çıktı. Girip girip çıktım ancak 9. sayfaya kadar ilerledim ve çıkan tek şey "[Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz.] " gibi şeyler...
Anlamıyorum. Şu nedenden dolayı anlamıyorum. Forumdaki sabit kullanıcı zaten sabittir böyle bir uygulamaya gerek yoktur. Arama motorlarıyla gelen ziyaretçilerde zaten o linke tıklayıp gidicek olanlardır. Burdaki sebep manâ nedir olay nedir? Üye sayısını kabartıp db şişirmekmi? Yoksa ileride reklam, yada forum satarken yada ne bileyim benim forumda xxxxxx tane üyem var?! gibi muhabbetler içinmi... Yapmayın allah aşkına kandırmayın kendinizi...
ha o zaman bu forumların sabit kullanıcıları gökten zembille iniyo öyle mi?

belki sen yada bu forumdaki çoğu kişi linke tıklayıp çıkarsınız ama internet kullanıcılarının bi kısmı üye olduğu siteyi incelemek istiyor, ben linkleri gizleyerek, normalde linke tıklayıp çıkacak kullanıcıların en %10'unun forumda dolaşmalarını ve kalıcı olmalarını sağlayabiliyosam bu kardır. %90'ı db'yi mi şişirdi, o da benim sorunum temizlerim ben db'mi..