Düşünme değil resmen laf atıyorsunuz ama..Adamın serverinde bi sorun yokken iyi oluyor varken haysiyetsiz ******** mi oluyor!Hem adam sitesine yazmış sorunu okuyamayan varsa burayada ekleyelim...
Evet laf atıyorum... sen kim oluyorsun.. eğer avukatı değilsen ona burda avukatlık yapma.. Haa avukatıysanda P.Tesi günü savcılığa vereceğim şikayet dosyasına şimdiden gerekli savunmalarını hazırla.
Şenol denen zât bizimle iletişim kurdumu bize bilgi verdi mi ki biz şimdi dert yanmayalım. Adam telefonlarına bakmıyor ticketlera cevap vermiyor MSN de online olmuyor olsada yazmıyor. Böyle birinden artık ne beklersin.. *********** olmayan adam kaçmaz. Bak bundan önceki konuya İNCE BİLİŞİM de hemen hemen aynı vaka olmuş ama adam kaçmamış delikanlı gibi çıkmış hatasını kabul etmiş telafi yollarına gitmiş ve şuanda da sorunu halletmiş
Bu Şenolun ilk vukaati değil bundan öncede çok yaptı şükür bi kaç sitemi ondan taşıdım kurtuldum ama 10 u geçik sitem şu makinadaydı.
Mesele açıkça ortada sakın burda avukatlık yapma helalin haramın ne olduğunu çok iyi biliyoruz bize öğretme günaha girmeyi...
Olacak varmış olmuş elden bişey gelmez..
Telefonu açsa ne yapacak adam?
Nedemek olacak varmış olmuş.. böyle bir mazeret asla kabul edilemez. Saçmaladığınızın farkındamısınız. !
Biz burda hakkımızı arıyoruz
fazlasını değil..