Bu foruma yaklaşık 1 aydır giriyorum ve yerel bir site sahibi olan kimseyi göremedim. 3-4 ay önce bu işe sıfırdan başladım ve şu an 2 arkadaş memleketle ilgili bir site yaptık ve geliştirmeye çalışıyoruz. Benim durumum sizden farklı gerçi, maddi bir beklenti içinde değilim. Hatta birsürü para verdim. Geri dönüşü olur veya olmaz, hiç sorun değil.

Bu şekilde bir il veya ilçenin sitesini yapsan. Ama kaliteli bir site. o yöre veya bölgeyle ilgili herşeyi insanlar o sitede bulabilmeli. Yerel bir gazeteyle anlaşır, güncel haberleri yayınlarsın. belki 1-2 ip camle belli bölgeleri canlı yayınlarsın veya yerel bir internet radyo olabilir. bir forum (tabiki yerel içerik ağırlıklı), video, resim falan. il veya ilçedeki firmalar. satılık kiralık ilanlar. Rakipsiz bir site. site 2 dilde olur. Sabit içerikleri ingilizce olarak da verirsin. hiti belki az olur ama parayı internet tıklarından değil de, esnafın reklamlarıyla kazanabilirisin.
Sadece bir öneri...

Benim memleket Trabzon Akçaabat, tabi yer karadeniz olunca malzeme de bol oluyor horon, kemençe, yayla, doğa, köfte, futbol,....