Hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ama az önce google'da arama yaptım download için. Bi sürü forum sitesi çıktı. Girip girip çıktım ancak 9. sayfaya kadar ilerledim ve çıkan tek şey "[Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz.] " gibi şeyler...
Anlamıyorum. Şu nedenden dolayı anlamıyorum. Forumdaki sabit kullanıcı zaten sabittir böyle bir uygulamaya gerek yoktur. Arama motorlarıyla gelen ziyaretçilerde zaten o linke tıklayıp gidicek olanlardır. Burdaki sebep manâ nedir olay nedir? Üye sayısını kabartıp db şişirmekmi? Yoksa ileride reklam, yada forum satarken yada ne bileyim benim forumda xxxxxx tane üyem var?! gibi muhabbetler içinmi... Yapmayın allah aşkına kandırmayın kendinizi...
Zaten kalıcı userler o sayede geliyor üye oluyor beyeniyor.Üye olmayanlara linkleri açmak durumunda sömürüp gitmekten başka birşey yapılmıyor.Forumunuz varmıdır bilmiyorum ama forumu olan insan anlar; Üye sayısı bir forumun etiketidir.Ve önemlidir.500 üye olandan 10 tane kalıcı üye olur zaten ama o linkler açılırsa 500 de 1 şans vardır....Üye olunca beni hatırla kutucuğu o kullanıcıyı googleden her gelişinde forumda aktif yapar

ve aktif üye sayısıda yükselir.Oyüzden bunların yapılması gerekli.
Bknz : r10 Üye olmayanlara içeriğin tamamını göstermemektedir...

Üstelik üye olmak zor iken böyle bir kısıtlama var.Çünkü sömürü Türkiyede yaygın....