Bir kaç arkadaş takımı temizliyoryar demiş.Benim anlamadığım bir nokta çıktı şimdi.Daha 4 5 ay evvel bu adamları alan bu yönetim değilmi idi? Başkan aynı teknik direktör aynı futbolcular aynı herşey aynı.
O halde daha 4 5 ay evvel aynı adamlar aynı oyuncuları şampiyon olacak kadro diye almışken , bu adamlar ile lige ve şampiyonlar ligine girmişken eskaza başarısız sonuçlar alınınca suçlu oyuncularmı oldu?

Madem hem lige hem şampiyonlar ligine bu "hatalı" oyuncu seçimleri ile başlayan bu yönetim ise hatayı yapanda yönetimdir.Bu savdan yola çıkınca peşpeşe bu kadar hatalı davranan bir yönetim bir anda yuncuları satmya başlarsa hatta "bir oyuncu verene iki oyuncu yanındada bilmem ne kadar para" kampanyası başlattı ise bundan mutlu olmakmı lazım düşünmekmi lazım.

İlk olarak başlangıçtaki terim yanlış takımı temizlemek deyiminin kullanılması için "a kişi başkandır takım dağılmıştır resmen başarısızlıklar silsilesi vuku bulmuştur. Bunun üzerine yönetim istifa etmiş yerine b kişisi gelmiştir. B kişisi takımı temizler yoksa yanılıyormuyum?

Sezon başında ricardinho getirildi Paşam denildi. Şimdi duyuyorumki gönderilmesi söz konusu olmuş.Fenerbahçeden Nobre alınmış nobreyi yılardır tanıyoruz nasıl futbolcu olduğu aşikar bu adam koca 18 maçta 1 gol atabilmiş bundaki suç kimdedir.Nobre gibi bir adam sadece Türk pasaportu taşıyor diye tutuuyorsa yanlıştır.Beşiktaşta büyük yanlışlar yapılıyor sonra bu yanlışlar daha büyük yanlışlar ile tamir edilmeye çalışılıyor yazık ediliyor.Geçtiğimiz yıllarda bu tarz yönetim anlayışının hiç bir şey getirmediğini çok net gördü Türkiye.Galatasaray ne zaman geçti bu yanlışlaan avrupadan kupa getirdi başarılı oldu Fenerbahçe değiştirdi bu mantaliteyi kalite olarak sınıf atladı.Sıra beşiktaşta olmalı bence.Ligin ortalarında gezen bir takımdan alnan bir futblcunun koskoca bir camiayı tek başına taşımasını beklemenın ne derece yalnış olduğu görülmeli.Beşiktaş camiası büyük bir camiadır yakın geleceğini herhangi bir takımdan alacagı tek bir futbolcunun üzerine kurmaması gerektiğini artık anlamalı.