ürgüp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay be... Hem kapatılacak diye kendini yırtıyorsun, hemde ortağınla dizi sitesi işine giriyorsun.
İNANMAYIN BU ADAMA. PROPAGANDA YAPIYOR.
DİZİ SİTELERİNDEN AMPEC'E NEEEEE...
Böyle bir saçmalıkmı var kardeşim.
Ersin sen burda insanları durduk yere uyaracak kadar melek bir insan değilsin. Kendiniz dizi sitesi açıyorsunuz ve şimdi başkası bu işe girmesin diye insanları tırsıtıyorsunuz.
Ayıptır.
@ürgüp;

Adam açık açık "arayın sorun, ben söylemiyorum onların avukatları söylüyor" diyor. Halen daha ısrarla "sen site açıcan, rakipleri safdışı bırakmak istiyorsun, ondan dolayı böyle konu açıyorsun" diyorsun. Eğer @Meksikalı yalan söylüyor olsaydı, 3-4 kez ısrarla telefon numarısını verip "arayın sorun" der miydi? Açıkçası bu kadar ağır tepki göstermeni kabul edemiyorum. Aylar önce bana iftira atılmıştı, "sen *********** X'sin" denmişti. "Şu üniversitede okuyorum, adres şu, buyrun gelin, çayımı için, kimliğimi de göstereyim" dedim 3-4 defa, Zeynel Koç isimli kişi buna rağmen ısrarla "hayır sen o'sun" dedi. Sonuç? O olmadığım beni tanıyanlar tarafından kefil olunarak ispatlandı. Davetime icabet eden oldu mu? Olmadı. O olay ile bu olay arasında büyük benzerlik gördüm, tepkisiz kalmamak için yazmam gerektiğini düşündüm.