zuken isimli arkadaşımınızın yorumuna ise ekleyecegim şu ; ne yazikki güçlünün yanında durmak güçsüze sahip çıkmak kadar zor bir çok konuda yetki derecesine göre muamele yapılmakta buda onlardan bir tanesini kaç tane yönetici haberodası kötü diyebilirki? diyemezler alırlar adamın yetkisini. Bu nedenle yorum yapamayanlar hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü biri birinin arkadaşı biri mod biri diyor ben buraya yazarsam bana tavır alır..
Ben 15 gün ses etmedim etmeyecegimde dedim çünkü maduriyetini anlattı ancak son günlerde görünen duruma göre maduriyet sadece timsah göz yaşları ile süslenmiş bizlere sunulmuş.
Haberodasi.com ( Altan ) bana dedi açıklama yapacam bende buraya yazdım nerede açıklama ? Yok.
Dedi istersen notebook vereyim dedim ver o günden beri ses yok.. 25 tane notebook varmış gönder kardeşim bir tanesini bana o zaman digerlerinide diger arkadaşlara gönder.. Neymiş? 25 Ocak'ta show yapılacak ne ile? bizim paralarımız ile.. sonrasından ne olacak peki? işte güvenilir site harika site bak gece bile düzenledi olacak.. Nasılsa r10.net platformunda haberodasi.com meselesini bastırrız mantıgı ile düşünenler var sanırım.