cemoka.ben gecen hafta sızden kımdır nedır bırısıyle gorustum.vede kasa gonderecegımı belırttım.bunu kuramadıgımıda belırttım.sızın kurmanızı ıstedım sızde ucretı karsılıgı kuracagınızı belıttınız.kasa sana geldı.dun kuramadın.sonra burdan laf yetıstıryorsun.ben gece yıne aramadımmı sızın dc yı.tamam neyse bu ay bız vın kullanalım demedımmı.sonrakı ay sızınde kurabılegeınız bı anakrt yolarım vede sorun cozulmus olur demedımmı.burda once dogru konusacan sonra iş yapacan.sonra bulutu aradım dedı ordakı arkadas.bulutta sunları demıs kasanızı belırttıgınız adrese gonderecem demıs.ben sakamı yapıyorsunuz gece sıstem kurulmaz dıye bı kaıdemı var dedım o arkdas bana bulut bole dedı vsvs dedı.bulut gıbı adamlar dc acıyorsa 24 saat hızmet dıyorsa bu hızmetıvermek zorunda.parasını verıyorum ben.bana onceden dıcenız ozaman bız gece sıstem kurmayız dıye hatta gece degıl 19 du saat.burda hıkaye analtma herkeze once gıt dersıne calıs.işi beceremeyıp burdan mıllete laf yazma.ben oraya sunuda yazdım okuduysan gıt bıdaha oku benım 1 aya kadar sorunum olmadı gayettı ıyıydı yazdım.laf uzar gıder.ben 1 ay once kıraladıgım kasaya kac kere res attırdım bılıyonmu sen.gıt tıcketlere bak.neyse laf cokta...
ben sistemnet telekomda çalışmıyorum