Konuyu Kapalı olan olmayan, çağdaş olan yobaz olan gibi kavramlarla farklı yönlere çekmişsiniz. Osa bir insanın kişiliği yoksa ister en dindar görünsün istersen en çağdaş uygun ortam gelince içindeki hayvan ortaya çıkar
+ Bu yüzden orda bu işi yapanlarda hatta bu yazıları okuyanlarda bilsinlerki iş kişide bitiyor olaya bakışınızda bitiyor taksime gidip fırsatı bulunca şunu yapacam bunu yapcam diye giden insan belkide çevresinde en uysal görünüyor olaya bakışını göstermeye çalışıyorum.bir kişinin içinde varsa vardır yoksa yoktur..
+ Kapalı insanlara laf atanlar , gidip orda eğlenen açık saçık giyinen diye tabir edilen bayanalra dil uzatanlar ikinizinde bir birinizden farkınız yok.
+ İslami görüşleri kişisel görüşlerle karıştırmayın Sudi Arabistan kralinin keyfiyatlı uygulamaları isamla ilgili değil yada bazı arkadaşalrımızın görüşleri islamla ilgili değil. İslam Bayan Erkek Namus ve Şerefini Korumasını emreder. bayana dışarı çıkma erkeğede çıakrsa yap gibi birşey demez. Tüm Mümünlere kadın erkek oku ilim öğren diye emreder. İslam asla yobaz gerici çağ dığı kalmayı emretmez o yüzden bazı kişisel ego tatmin edici özellikleri sanki dinimizden geliyormuş gibi gösterende söyleyende aynıdır yani .....
+ Mekkenin Fethide İslam alemi için çok önemlidir leet kardeşim olayın Türklükle ilgisini kuramadım ben ! Araplar gerçekleştirmiş olsada bizim için önemlidir!!!