LoRD_YenGeC adlı üyeden alıntı:
efendi ol alırım paçanı aşşağa.
1.sii konuşma tarzını değiştir..adam gibi konuşmasını bilmiyorsan bas git.
2.si yıllar bana senin gibilerin fıs oldugunu gösterdi.
3.sü ayda kaç para kazanıyosun onu söyle ki bilelim ne kadar iyisin bu işlerde.konuşmakla olmaz bu işler..
4.sü google optimizasyonda eğer senden iyi deilsem bu forumu bugun terkederim bu kadar büyük konuşuyorum.site adreslerini ve ne kadar sürede indexlettigini yaz ve günlük tekil hitlerini yaz.hangimiz bu işi bilmiyoruz görelim bakalım..

dallama bak sinirimi bozdun daha dün gelmişsin foruma sen yokken biz burda senin gibi hippilere eğitim veriyoduk
herkes optimizasyonu yapar önemli olan iyi optimizasyon yapmaktır.Sen yaparsın 1 günde optimizasyon u girersin sandbox a ben yaparım girerim ilk yada ikinci sayfaya istedigim kelimede.. Bana yüksekten atıyorsun diyorsun elimde kanıtlar var asllanım cekemiyorsan söyliceksin. Benim hakkımda bişi bilmiyorsun atıp tutuyorsun . Benim hakkımda öyle ucuktan bucuktan konuşma tanışıyoz mu ? ne biliyorsun hakkımda ? artistlik yapıyon ben senden daha iyim bilmem ne ? konuyu saptırmaktan başka bişi yaptıqın yok.. deminki kaba sözler içinde kusura bakma .