DeliciousA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AlperenSonad@

Ben bu ülkenin polisini sevmiyorum kardeşim. Elbette hepsi değil, elbette içlerinde işini cidden yapanlar vardır, onlara da en büyük saygıyı duyarım ama genel anlamda polisleri sevmem ya da hep mesafeli dururum. Nedenleri saymakla bitmez ancak dün gece bir kez daha nefret ettim kendilerinden. Taksim gibi bir merkezde dakikalarca birileri taciz ediliyor ve pek kahraman polisimiz maalesef olaya bilmem kaç dakika sonra müdahale ediyor. Beyoğlu karakolu'da öyle olayın olduğu yere uzakta filan da değil.

İşlerine gelince bu önlemleri aldık, şöyle yaptık diyen polis nerdeydi? Şimdi bana "her olaya müdahale edemez ki ama" demeyin çünkü her olaya müdahale etmelidir hem de anında. Hadi müdahale etti daha sonrası daha acayip oradaki sürü hala tacize devam ediyor, hala kapıda turistleri bekliyor ancak polis tacizcilere değil kameremanlara saldırıyor. O Celalettin Cerrah ise tam artist gerçekten. Öyle çevresine onlarca adam alıp gezer, etrafa emir verir gibi yürür. Herşey yolunda der ama 20 metre ötesinde itler cirit atar.

polis her olaya müdahale etmelidir hem de anında diyorsan o zaman tck cmuk bunları değiştir polisin yetkisini değiştir emir verir gibi konusuyorsun ya güldüm yazılarına
Çok hatası var, 1 Mayıs'taki halka ettiği zulmü ile ülkede sebepsiz yere vurduğu insanları ile sevmiyorum, sevemiyorum...
polise sordum oda senden nefret ediyormuş ... senin polisi neden sevmedigini ben cok iyi biliyorumda neyse sayın sosyalist ilerici demokrat laik arkadas
yunanistan hemen yan tarafta orda yunan polisi ile irtibata gecebilrisin sana muamelesini gorunce Türk polisi diye yalvarcağın zamanı da gorurum. Kızdıgın olaylara karsı bu polisimizin tutumunu birde onlar yapsın bakalım neler oluyor. Haaa bu arada sag tarafta da ermenistan var secim senin begenmiyorsan hani anladın sen onu

sen polisini askerini sevmiyorsan bu kareleri gormeye muhtacsın