Taksim'de ve birçok yerde yabancı uyruklu kızları taciz eden it sürülerini tebrik ediyoruz, olaya geç müdahale edip de hala yanıbaşlarında devam eden tacize izleyici kalan polisi de gözlerinden öpüyoruz.
Diyen zihniyet orda o züppeleri gorunce eli kolu baglanıp hic bir seye ses cıkarmayan kişidir.(bana dokunmayan bin yaşasın) ama oyle bir anlatırki ahh ulan orda olsam sunu yapardım bunu yapardım. Herkes kendinin polisidir.Halk olarak orda onları linç etmez isen sonra polise yetki verme , polis yok boyle zuppeye tekme atar sansına kalp krizi gecirir al basına bela tokat atar yok insan hakları goz altına alacak bu adamı nasıl alacak? Bekara karı bosamak kolay herseye ancak dısardan yorum yapan ülkeyiz ama kendimiz hic bir sey yapmayız. Hemen sucu baskalarına atma psikolojisi. Çoğumuzun akrabalarının içinde asker polis var devletimizin guvenligini saglıyor. Neymiş olaya gec mudahale eden polis, etmek istemeyen hic bir zaman etmez , orda milyonlara insan oluyor o adam 24 saat kesintisiz ana baba coluk hic bir seyini goremeden sen ellerinde biralarla o züppelerin yaptıgını izleyip yorumunu yaparken o o eglenilcek gunde sana hizmet ediyor. haaaa mecbur gırevi benim vergimle maaş alıyor diyorsan butun memurlar oyle maasını alıyor ve en cok vergi verende polisle askerdir bu ülkede. Anca yorum içeriğe bakmak yada bişey yapmak yok sadece çeneniz çalışıyor. Hem kendiniz diyorsunuz 57 gaymeye serbest bırakılmıs. Türkiyede boyle o.ç cok polis napsın asker napsın.Birşey yapınca adam suclu cıkıyor.