Bi ara bende HostCin'deydim. Cinmiler değilmiler tam çözememeden bağıntımız bi şekilde koptu :P

Adsense'den gelecek para üzerine bir Reseller aldım. 1 ya da 2 ay sonraya anlaşmıştık yanılmıyorsam. Eylül ya da ekim sonlarından biriydi. Ancak nedense sitelerim 1 ay önce kapandı. Ofis telefonundan ulaştım. Seçkin Bey yoklar notunuzu iletiriz dendi. Ödeme tarihi için ona soracakları için işlem yapılmadı. 15 gün sonra tekrar kapandı Bu sefer seçkin bey ile iletişim kurdum msn'den. Suspendi kaldırdı ancak şifrelerimi vermedi. Bu sıra da ben ana sitemi TR'de bulunan bir sunucuya taşımıştım ancak diğer 5 sitem resellerde idi.

Daha sonra talihsizlik böyle olsa gerek.. Adsense'den atıldım. Ödeme yapamadım. 20 Ytl ödeyerek 100 Mb host aldım. Ve yeni açtığım önem arz eden diğer sitemi kurtarmış bulundum. Diğer siteler silindi

Sunucuyu ya taşıyor, ya bir şey kuruyor, ya saldırı alıp girişlerimiz kapanıyor vs. vs. şu anda İbil'den VPS aldım. Gayet memnunum. He saldırı alırsam olacaklar şu günlerde ortaya çıktı ancak o kadar büyük bir çapım yok. O yüzden pek sıkıntım da yok.

Ücret ödeyemediğim için siteleri vermeyebilir ... Yani arkadaşın resellerine ücretsiz geçtim diye Seçkin bey kendisine ödeme yapmadığımı sandı sanırım. Ancak anlaşılan ödeme tarihinden önce Suspend edildi sitelerim ve henüz yeni açmama rağmen var olan 3-5 hitimi de kaybettim. Zaten bu olaydan sonra Ana Sitemi İbil'in sunucuda bulunan arkadaşın resellere taşıdım. Hala da orada.

Hostcin kuruluşu hakkındaki görüşlerim bunlar. Kim haklı kim haksız tartışmıyorum. Haksız da olabilirim ancak yaşadığım bir anı buda hostCİN ile