wolfpack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın Ağca Bey, Özellikle bu yazınızı esefle karşılamış olup gözlerime inanamadım.okadar hızlısınızki daha 15 dk önce arkadışımızdan telefonda hatanızı kabullenmenize rağmen hemen ardından karalıyıcı bir yazıyı yazmanız süpper bir durum... yazacak bir şey bulamıyorum. Madem konuyu bu ortama taşıdınız. olayları şöyle sıradan geçirelim ve kimin haklı olduğuna hep birlikte karar verelim.
1 - bugün 11:30 da makineniz elimize ulaştı.
2 - makinenize yaptığımız bir kaç denemeden sonra size telefonla kurulumda sorun çıktığı bildirildi. Size Centos 4.6 nın sorun çıkardığı, Fedora kurululmasının sorunuzu ortadan kaldıracağını ve bu işlemin bu sorunda en basit ve en hızlı çözüm olacağını kararlaştırdık. Siz fedora kullanamayacağınızı, illa centos olması gerektiğini bildirdiniz.(Bu konuşmalarımız saat 13:-14 arası gercekleşti bu sorunlu makinaya centos kurulmasını ve bu işlemin bir an önce yapılması gerektiğini bildirdiniz.)
3 - Aynı zaman da... telefonda 15:30 a kadar sonuç alınamazsa makineyi geri istediğinizi bildirdiniz.
4 - Saat 15:25 de kurulumda sorunların devam ettiği ve bu kadar kısa bir süre içinde problemlerin giderilemeyeceği ve sizin isteğiniz doğrultusunda makinanızın 15:30 itibari ile tekrar paketlenerek gönderime hazır hale getirildiği size söylendi. Bu gelişmeyi telefonda size bildirdiğimiz zaman makinanızı almaktan vaz gectiğinizi söylediniz ...
5 - Ayrıca size başında söylenen centos kurulum sözü normal şartlar için gecerlidir. Kurmaya çalışıpta kuramadığınız bir bilgisayarı bizden bir sihir yaparak 2 saat içinde kurmamızı beklemeniz ne kadar mantıklı... aynı zamanda burdaki teknik elemanların bu tarz bir problem için diğer müşterilerin sorunlarını bırakıp sadece sizin için bir araştırma içersine girmesi ne kadar doğru... Kaldıki ; böyle bir araştırma zaman ister. İki saat içinde olacak bir iş değildir.
6 - Ayrıca hiçbir şekilde teknik elemanlarımız hakkında bu tarz söylemlerde bulunamazsınız. Müşterilerimizin mantıklı olarak bize bildirdikleri her sorunu titizlikle inceleyip bir çözüme kavuşturuyoruz. Hiç kimse diyemezki(Siz dahil) Benim şu sorunumu çözmediniz.
Sonuç olarak ,Biz size iyi niyetimizle yardımcı olabileceğimizi söyledik. Ancak görüyorki siz bu olayı başından planlayıp bizi karalamaya çalıştınız. Telefondaki konuşma tarzınız ile burda yazmış olduğunuz yazı arasında kişilik farkı görmekteyim. Buda sanırım benim tezimi kanıtlayıcı bir niteliktir.
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorumki ben bu yazıyı dayanamadığım için yazdım. Bu yazıyı patronum okuduğunda benim başımın ağrıyacağıda bir gerçek.. Fakat ne olursa olsun iyi niyetle yaklaştığımız insanların bu şekilde yazılar yazması bizi fazlası ile üzmekte...
Siz nasıl özgürce kişisel gerceklerinizi beyan edebiliyorsanız bizimde birer birey olarak bunu yapmaya hakkımız olduğunu düşünmekteyiz. Bu tarz yazılar yazmandan önce, haklılık payınızı kontrol edip, bu işten ekmek yiyen insanların suçsuz yere zan altında kalıp kalamayacağını bir kez daha düşünmenizi şahsen rica ediyorum.
Sacit - Ferdi

Sacit-Ferdi;

Ben burada hatayı sizde görüyorum, her şeye "hallederiz abi" modunda yaklaşıyoruz maalesef. Madem sunucuyu kendi toplamış, Cent OS'u da o kurup göndersin, sonra böyle kabak sizin başınıza patlıyor.

Intel "Resmi" olarak bu anakart için Linux desteği vermiyormuş. Anakartlar ve uyumlu işletim sistemleri listesi.

Desktop Boards - Supported operating systems