Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın Celalettin Cerrah'ı koruduğum sanılmasın ancak İstanbul gibi bir ilin Emniyet Müdürü olmak kolay iş değildir (olmak derken başına geçmeyi kasdetmedim). Bahsettiğiniz tipteki polis kılığındaki insan türevi varlıkları bende sevmem. Bunuda mesajımda belirttim. Ancak ben sizin onlara polis dememeniz gerektiğini söylemeye çalışmıştım. Nasıl derse girip ders anlatmayan bir öğretmen kınanıp, herşeyiyle öğrencileri yetiştirmeye çalışanlar alkışlanıyorsa; bu tarz kılık değiştirmiş insanları kınarkende işini iyi yapanları aradan çıkarmak gerek. Ben de sizin gibi bu tip haberlere çok kızıyor ve üzülüyorum, ancak siz ve sizin gibi basının etkisinde kalıp bir kesim yanlış insanlar nedeniyle dürüst insanları yargılayan insanlar da beni çok üzüyor. Keşke sizi işini doğru yapan polislerle tanıştırabilsem. Hangi ildesiniz?
İstanbul'dayım ben ama bir polisle tanışmak gibi bir niyetim yok açıkcası. Polisleri bırakalım da ben senin anlayışlı tavrını gerçekten takdir ettim. Sadece benim basının etkisi altında filan kaldığım düşüncene katılmadım çünkü basının etkisinde kalsam her polise "kahraman" derdim. Sanırım bizim basınımız kadar kendi polisini öven başka basın yoktur. Neyse...