AlperenSonad@

Ben bu ülkenin polisini sevmiyorum kardeşim. Elbette hepsi değil, elbette içlerinde işini cidden yapanlar vardır, onlara da en büyük saygıyı duyarım ama genel anlamda polisleri sevmem ya da hep mesafeli dururum. Nedenleri saymakla bitmez ancak dün gece bir kez daha nefret ettim kendilerinden. Taksim gibi bir merkezde dakikalarca birileri taciz ediliyor ve pek kahraman polisimiz maalesef olaya bilmem kaç dakika sonra müdahale ediyor. Beyoğlu karakolu'da öyle olayın olduğu yere uzakta filan da değil.

İşlerine gelince bu önlemleri aldık, şöyle yaptık diyen polis nerdeydi? Şimdi bana "her olaya müdahale edemez ki ama" demeyin çünkü her olaya müdahale etmelidir hem de anında. Hadi müdahale etti daha sonrası daha acayip oradaki sürü hala tacize devam ediyor, hala kapıda turistleri bekliyor ancak polis tacizcilere değil kameremanlara saldırıyor. O Celalettin Cerrah ise tam artist gerçekten. Öyle çevresine onlarca adam alıp gezer, etrafa emir verir gibi yürür. Herşey yolunda der ama 20 metre ötesinde itler cirit atar.

Çok hatası var, 1 Mayıs'taki halka ettiği zulmü ile ülkede sebepsiz yere vurduğu insanları ile sevmiyorum, sevemiyorum...