bugun yasadıgım bı olayı anlatacam.ben yaklasık sıstemnetten 1 yıldır kasa kıraladım.ve gecen hafta colo ıcın bı kasa gondereyım dedım.neyse hal zaman oldu kasa bugun ulastı.ben centos 4.6 kurun dedım gondermeden once konustum.onlarda sorun olamz full herseyı kurarız dedıler.bugun aksam oldu hala kuramadılar vede bana bunu kuramıyoruz sorun verıyor dedıler.kasa konfıgrasyonu quad2.4 6 gb ram vede ıntel g33BU model anakart.sımdı adam koskaca dc acmıs,teknık elemanalrı var ama bu ısı yapamıyorlar.ben sıstemnetle 1 yıldır calıstıgım surece hıc sorun yasamadım takı gecen aya kadar.bu adamlar yenı kasalara lınux kurmaktan bıle acız.agzından cıkan lafı bıle demedım dıyecek kadar yalancı.bu ısı bılmeyebıırsın ama arastırmıyorsunda.sımdı bı dc ye kasa gonderceksen veya kasa kıralayacaksan teknık elemanalrı ıle ırtıbatın olcak.hangı dc ye sorsan ben kurarrım yaparım der.ama ısın ahlakı boyutu o degıl.su bı gercek se tek ıı olan sey baglantıları gorunuyor gerısı hıkaye.buradan kasa alamdan once bı gezın gorun.yoksa alınmaz.bu adamlar hıkaye.centos kuramayan adamı ben kendı dc de barındırmam.dc dedıgın konuaya hakım olur.vsvs