optmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10'da sedece adsense ban ile ilgili 300 konu açılmış. neredeyse hepsi birbirinin benzeri.
adsense ödemeleri, yerleşim, tık, gösterim, ban, ıvır zıvır derken bunların üzerine üye olmayanları hatta r10'dan haberi olmayanları da koyarsanız aramaya inanmayan, tembel kullanıcı kitlesiyle karşılaşırsınız.
ben olsam böyle bir kitleye eş zamanlı hizmet vermek istemezdim. google çok haklı.

demek istediğim bu ve benzeri. ücretsiz web hosting dağıtmaya başladım geçen ay. o zmandan beri 100lerce saçma sapan soru cevaplamak zorunda kaldım. extreme kodu nereye konulur, default.asp ye koysam yeter mi, forum nasıl kurulur, foruma reklam koysam bişi olur, kendi ve arkadaşlarının çabalarıyla sitelerini açanlar ise reklamları nasıl koyarım diye geliyor, günlük 10 tekili yok ama reklam koyuyor.

google ı telefonla aramak için ciddi bir sebep olması lazım. telefonla çözülecek hemen hemen her sorun sıkça sorulanlar kısmında var. (ödememi ne zman alacağım, neden banlandım gibişeyleri sorundan saymıyorum çünkü onlar zaten açık ve net)

gerçekten bir problem olur o zman ararsın adsenseyi. ama tr de dediğim gibi eminim kia aramaların çok çok büyük kısmı alakasız ve belki 100lerce defa açıklanmışher forumda yazan şeylerden olacaktır. ve hak verirsiniz ki kimse bu tipinsan kitlesi ileuğraşmak istemez.