amma alıngan olmuşsunuz ya. kimseyi aşağılamak niyetinde değildim. isteyen istediğini düşünebilir tabiki. ama burda kaç kişi kalkıp şu lafa itiaz edebilir ki "telefon görüşmelerinin %95inden fazlası tamamen saçma sebeplerden olacaktır."
şu forum var olduğundan beri her ay "bugun ayın 2si bu ayın 15inden once 100$ geçersem ödeme alabilir miyim" gibi bir başlık açılmıyor mu? ben görüyorum her allahın ayı açılıyor ya da soruluyor. ki bu açık açık panelde yazıyor! bunu sorabilen varsa ben o insanın bu işle alakasını ve aklının anlayış seviyesini sorgularım arkadaşım.
kendi kendime hakaret edecek halim yok, türklere laf ilk önce ben ettirmem zaten. ama şu bir gerçek, internet aleminde türkler sevilmiyor. çünkü yaratıcı fikirlerden çok üçkağıtçı fikirlerimiz var. bir çok ortaklık sistemi türkiye ye para yollamıyor. Adsense tavsiyelerini bi USA kişisi indirdiği zman 1$ kazandırırken sahibine, bir TÜRK kullanıcısı indirince neden sahibine 0.1$ kazandırıyor. bunun TÜRK olmakla alakası yok ama TÜRK webmasterlarla çok alakası var.